STORE BYTTEDAG 2017, SKØRRING

Så er årets store byttedag vel overstået, desværre var der ikke så mange sælgende i år, der var masser af tomme borde og det virkede også som om der var langt mellem kunderne.

Jeg ville egentlig have haft et par billeder med hjem, men glemt alt om det 😛

Nå men det blev da til lidt indkøb, specielt køreledninger – som jeg ellers havde droppet pga. prisen, men fandt et godt parti brugte køreledninger med master til, så det ser ud til at det skal lykkes alligevel.


Lidt rullende materiel blev det også til, specielt Faxe Kalk fra Jyske Vognfabrikker som manglede i samlingen, men også en oldsag fra Arnold, har aldrig før set Arnold vogne i pap æsker før… nå ja og så blev det også lige en Svensk Klor vogn fra Fleischmann 🙂
(glemte helt vognen fra Roco).

Til slut til fortov… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar