DER ER STADIG LIV DEL. 2

Så lykkedes det mig at få taget et par billeder fra opbygningen af spor som stadig er i fuld gang. Du kan klikke på billederne for at se en større version af hver.

 

 

 

 

 

 

 

Her er bakken/bjerget fra venstre side af banen. Det kan naturligvis sagtens diskuteres om stigningen er naturtro eller ej, hvilket den med størst sansynlighed ikke er, men det har nu heller aldrig været meningen med denne bane at den skulle følge alle forskrifter fra den virkelige verden. Banen er først og fremmest lavet som et hygge projekt som jeg arbejder på når tiden er til det. Jeg syntes dog at bjerget nu ser en del bedre ud en version 1 af banen.

 

 

 

 

 

 

 

Modsatte side af bjerget. Her er der allerede sket en del mere, der er kommet flere afstivere og flamingo til og det kan ikke vare mange dage før de 2 inderbaner hænger sammen som de rundbaner de skal være.

 

 

 

 

 

 

 

Her er et forsøg med at ligge ballast som jeg faktisk synes ser ret godt ud, men uha det kommer til at tage tid at lave. Ud over ballasten jeg jeg også lavet et lille forsøg med en græsmaskine købt hos modelbanen.dk og jeg må sige at den virker efter hensigten 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Byggeri. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar